Rengøring


Resultaterne tæller

Du vælger rengøringsniveauet, og vi finder metoderne til at opnå og fastholde de ønskede resultater. – Så enkelt er vores rengøringskoncept, Delta Kvalitets Rengøring. Konceptet er et opgør med vanetænkning i rengøringsbranchen, hvor rengøringssystemerne fokuserer på processer frem for resultater. Vi gør det omvendt, fordi vi ved, at det er resultaterne, der tæller for vores kunder.

4 kvalitetsniveauer
Ikke alle rum og områder kræver samme kvalitetsniveau. Derfor arbejder vi ud fra 4 niveauer, der strækker sig fra den grove til den fuldstændige rengøring: Totalt Miljø, Rent Miljø, Standard Miljø, Basis Miljø. Sammen vælger vi det rengøringsniveau, der passer bedst i hvert enkelt lokale og område.

Skræddersyet rengøring til din virksomhed

Fleksibilitet og optimalt rengøringsbudget
I traditionelle rengøringsaftaler er det fastlagt, hvilke dage f.eks. gulvet skal vaskes. – Men hvad hvis det trænger til vask en anden dag? Med Delta Kvalitets Rengøring tilrettelægger serviceassistenten rengøring ud fra, hvad der skal til for at opnå det aftalte resultat. Det giver en mere stabil kvalitet og mere optimal udnyttelse af rengøringsbudgettet.

Det får du:

Se oversigt over kvalitetsniveauer her
Se oversigt over hvordan kvaliteten vurderes her


Kunderne siger:

Rødbyhavn afdeling har nu igennem flere år benyttet Delta Rengøring og kan kun anbefale dem. Rengøringen er, alt efter aktivitets niveau og årstid tilpasset vores behov og ønsker. Anita som ”svinger” kosten er utrolig pligtopfyldende og har endnu ikke svigtet os.

Ole Jessen, Lollands Bank A/S

Kontakt os i dag på
Tlf.: 5470 7576
eller på delta@delta-rengoering.dk