Desinfektion

Sikkert miljø
Mikroorganismer som for eksempel bakterier lever over alt, og det er godt, da vi ikke kan leve uden. Dog kan visse bakterier blive farlige for os. Derfor skal antallet og typer af bakterier nøje overvåges og bekæmpes med desinfektion inden for bestemte områder som fx fødevarebranchen og sundhedssektoren. Delta Rengøring tilbyder desinfektionsydelser, så du får:
* Mikrobiel sikkerhed i dit miljø
* Fleksible løsninger

Vi benytter kun godkendte midler til rengøring og desinfektion, men vi forestiller os en fremtiden, hvor vi kan desinficere helt uden brug af kemikalier.

Miljørigtige løsninger

I samarbejde med FORCE Technology er vi i gang med at udvikle en helt ny banebrydende mikrobiel desinfektionsmetode. Udstyret benytter sig af damp og ultralyd, og hedder SonoSteam®. Damp alene er en velkendt desinfektionsmetode, men metoden har en del ulemper. For eksempel tager en dampdesinfektion typisk fra 10 sek. til 15 min., hvor desinfektion med SonoSteam® ofte tager blot et sekund. Damp alene kan ødelægge overfladen på emnet, der behandles, og damp kan brænde proteiner fast på en overflade. Vi er ved at udvikle et mobilt SonoSteam®-apparat, der kan bruges på bakteriekritiske steder som fx slicemaskine, gulvafløb, legetøj på en intensiv afdeling på et hospital eller på elektroniske enheder som en stikkontakt.

Med SonoSteam® får du:
* Signifikant reduktion af antallet af mikroorganismer
* Effektiv behandling på blot få sekunder
* Ingen ændringer på din overflader fx plastslanger
* Ingen brug af kemikalier
* Væsentlig nedsættelse af vandforbrug

Læs mere om SonoSteam® ved at klikke her.

 

Kontakt os i dag på
Tlf.: 5470 7576
eller delta@delta-rengoering.dk