8 gode grunde


Hvorfor vælge Delta Rengøring?

1. Den gode kemi
Vi præsenterer altid den nye medarbejder for kunden. Er kemien ikke til stede, vælger vi en anden medarbejder til opgaven.

2. De kompetente og erfarne medarbejdere
Alle medarbejdere besidder en høj faglighed og er godt rustede til at løse de aftalte opgaver for vores kunder.

3. Den nødvendige viden og brancheerfaring
Vi kender hygiejnebelastningen i forskellige brancher og sektorer og tilpasser rengøringen derefter. Vi har ekspertisen til rengøring efter særlige hygiejnestandarder, bl.a. DS 2451-12, der gælder for alle danske tandlægeklinikker.

4. Det lave sygefravær
Medarbejderne får stort medansvar og føler ejerskab for opgaverne. Alle medarbejdere er ansat i nærheden af din virksomhed. Det betyder, at i tilfælde af sygdom, er der altid en lokal afløser i nærheden.

5. Den klare kommunikation på dansk
Vi sætter en ære i at sikre klar og ukompliceret kommunikation mellem vores kunder og medarbejdere. Derfor taler alle medarbejdere, uanset etnicitet, dansk.

6. Den enkle og korte beslutningsvej
Én fast kontaktperson og én eller flere faste medarbejdere. Det sikrer en enkel og kort beslutningsvej og mere effektive arbejdsprocesser.

7. Den sociale ansvarlighed i nærområdet
Vi anerkender arbejdsvillighed og kvalifikationer, også selvom man ikke kan bestride et fuldtidsjob. Vi tilpasser os særlige skånebehov. Det giver tryghed i jobbet og stor ansvarlighed overfor opgaven.

8. Kravet om ordentlighed
Samtlige medarbejdere har en ren straffeattest. Der indhentes samtidig børneattest, hvis medarbejderne skal gøre rent på skoler og andre institutioner, hvor der færdes børn.

Læs mere om vores USP’er her

Vil du have os til at gøre rent for dig? Så se mere her


Kunderne siger:

Vi i Synoptik Nykøbing F, Maribo og Nakskov har i en længere årrække og har stadigt et godt samarbejde med Delta Rengøring. Vi har generelt været meget tilfredse, har vi haft noget at indvende på udført arbejde er firmaet nemt at komme i kontakt med og løsning er fundet straks. Medarbejdere er godt klædt på hjemmefra mht. udførelse af jobbet, høflige og lydhører over for vores ønsker. Kan kun anbefale Delta Rengøring.

Hans Møller, Områdechef, Synoptik A/S

Kontakt os og hør nærmere på
tlf. 5470 7576 eller
delta@delta-rengoering.dk